Sanitair merken

Sanitair merken

Sanitair merken

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of een badkamer renovatie? Dan zult u een aantal keuzes moeten maken, onder andere over het sanitair. Nieuw sanitair uitzoeken is een hele uitdaging, zeker gezien de veelheid aan goede merken die momenteel op de markt zijn en de mogelijkheden op het gebied van stijl en sfeer. Er zijn tal van gerenommeerde merken die kwalitatief hoogwaardige oplossingen bieden, en daarbij moet u niet alleen denken aan het sanitair, maar ook aan de afwerking, zoals bevestigingsmateriaal of luxe afvoersystemen. Ook zijn er tegenwoordig meer vormen, materialen en kleuren mogelijk op het gebied van sanitair. Volop keuze dus. Onderstaand de meest vooraanstaande merken in het assortiment.

Aqua Prestige

Aqua Prestige is de specialist op het gebied van badkamers in landelijke stijl. Aqua Prestige biedt een uitgebreid assortiment aan badkamers en accessoires gebaseerd op de Engelse cottage en klassieke stijl. Van sfeervolle baden en douches tot klassiek badkamermeubilair, maar ook alle denkbare badkamer toebehoren, kraanwerk, en zelfs klassiek Engelse radiatoren. Klassieke toiletpotten met bijpassend bidet en wastafels maken ook deel uit van het uitgebreide assortiment. Alles vanzelfsprekend voorzien van de moderne comfort, maar met een klassieke, cottage, Engelse uitstraling.

Aqua Concept

Aqua Concept richt zich met name op het wellness gevoel in uw badkamer. Aqua Concept is met name gespecialiseerd in doucheconcepten op maat, zodat u in elk formaat badkamer kunt genieten van een comfortabele, luxe douche zoals u dat wilt. Zelfs voor een kleine ruimte zijn er volop mogelijkheden, en door het minimalistische concept met veel glas wordt een ruimtelijk effect gecreëerd. Aqua Concept staat bekend om de op maat gemaakte oplossingen, met een hoge mate van comfort, en tegelijk zeer onderhoudsvriendelijke douche oplossingen. Van een zwarte douchebak met een douchewand met stalen frame, tot een natuurstenen douchebak met een profielloze douchewand, er zijn tal van mogelijkheden.

Dallmer

En als u nadenkt over uw nieuwe douche, dan hoort daar ook een afvoer bij. Waar Dallmer vroeger nog bekend stond als echt installatiebedrijf is tegenwoordig het belang van design op het gebied van afvoeren binnen geslopen. En Dallmer is koploper in vooruitstrevende design afvoervoorzieningen. De praktische en prachtige designoplossingen van Dallmer zijn vele malen onderscheiden; de CeraLine, CeraNiveau en Zintrix lijnen. Er zijn ook op het gebied van afvoervoorzieningen tal van mogelijkheden, met een veelheid aan materialen, niet alleen de standaard afvoerroosters, maar ook bijvoorbeeld een rooster van gekleurd veiligheidsglas of zelfs teak hout. De perfecte finishing touch voor uw badkamer.

Detremmerie

Detremmerie is een echt Belgisch merk, gespecialiseerd in het produceren van badkamermeubilair. Vanaf 2012 bieden ze de klanten een ultieme mate van flexibiliteit; klanten kunnen zelf hun gewenste badkamermeubel bij elkaar zoeken, door vaste elementen naar smaak te combineren. En er zijn zelfs 37 verschillende kleurstellingen beschikbaar voor het meubel, en vele andere opties zoals verschillende stijlen handgrepen en materialen, voor elk wat wils dus. Detremmerie produceert originele onderkasten, wastafels, spiegels en spiegelkasten, kolom kasten en relevante accessoires als verlichting. En Detremmerie staat tevens bekend om de goede service die daarbij geleverd wordt.

Fischer

Zodra u uw gewenste badkamer heeft uitgekozen, met luxe sanitair en mooi meubilair, dan dient een en ander natuurlijk ook op een goede manier bevestigd te worden. Hier komt Fischer bij kijken, een internationaal gerenommeerd bedrijf met een specialisatie in bevestigingsmateriaal. Van sanitairbevestigingen voor plaatmaterialen tot keramische bevestigingen en wastafelbevestigingen, zelfs tot bevestigingsmateriaal voor diverse badkamer accessoires. U wilt iets goed bevestigd hebben? Dan bent u bij Fischer aan het juiste adres.

Hansgrohe

Hansgrohe is internationaal marktleider op het gebied van kranen en douches, met een focus op innovatie. De bedenker van de handdouche, en later de regendouche, loopt altijd voorop met nieuwe oplossingen voor de douche. Tegenwoordig levert Hansgrohe complete badkamers, vanzelfsprekend uitgerust met de mooiste kranen en douchekoppen. Hansgrohe staat bekend om de hoge kwaliteit van de producten, waarbij vorm, functie en duurzaamheid in goede harmonie worden samengebracht.

Villeroy & Boch

Ook op het gebied van keramische oplossingen wordt gewerkt met één van de meest toonaangevende producenten van Europa: Villeroy & Boch. Sinds 1748 is Villeroy & Boch keramiek specialist en levert duurzame oplossingen voor uw badkamer. Van wastafels tot toiletten, van badmeubels tot douchebakken. En Villeroy & Boch zit bovenop de trend naar meer individualisering in uw badkamer, met flexibele oplossingen voor de douchevloer bijvoorbeeld of hippe vormen voor uw wastafel.

Meer weten over de diverse merken? Vul hier uw gegevens in, wij helpen u graag.

Comments are closed.