ᐅ Badkamer Asse? > Renovatie of nieuw! %%currentyear%%

ᐅ Badkamer Asse? > Renovatie of nieuw! %%currentyear%%

Badkamer Asse

Bent u van plan om uw badkamer in Asse te renoveren? Met een badkamerrenovatie realiseert u de badkamer die u graag wilt. Plaats bijvoorbeeld een prachtig moderne dubbele wastafel of laat eindelijk een ligbad installeren voor meer ontspanning. Met een badkamerspecialist bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en deskundige hulp. Bespaar op de renoveerkosten door gratis prijsoffertes te vergelijken.

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden voor het renoveren en de gemiddelde prijzen. Ook vertellen we u hoe u bespaart, bijvoorbeeld door een aantrekkelijke premie aan te vragen.

Gratis offertes vergelijken

Voordelen van onze werkwijze

Door ons uitgebreide netwerk is er altijd een specialist bij u in de buurt in Asse. U bespaart zo op de voorrijkosten.
U ontvangt meerdere gratis en vrijblijvende offertes om te vergelijken. Door te vergelijken weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor de renovatie.
U bespaart tot wel 40% op het renoveren door offertes van badkamerspecialisten te vergelijken.

badkamer Asse

Badkamerrenovatie Asse

Bent u helemaal zat van uw badkamer? Heeft de badkamerruimte een onhandige indeling? Of wilt u moderne en strakke installaties laten plaatsen? Met een badkamerrenovatie is het mogelijk om de badkamer de uitstraling te geven die u graag wilt. Vanaf €800,- plaatst u al een heerlijk comfortabel ligbad.

Is renoveren zonder breekwerk mogelijk?

Het is mogelijk om uw gehele badkamer te renoveren, maar een kleine renovatie zonder hak- en breekwerk is ook een optie. Renoveer alleen de douche of het bad of kies voor het betegelen met gloednieuwe badkamertegels over de bestaande badkamertegels. Zo is een renovatie binnen 1 dag al mogelijk! Vraag gratis offertes aan.

Een kleine badkamerrenovatie

Een kleine badkamerrenovatie is de meest goedkope optie. Dit heeft niets te maken met het formaat van de badkamer, maar wel met de omvang van de werkzaamheden.

Bij een kleine badkamerrenovatie behoudt u zoveel mogelijk van de originele onderdelen. U schakelt in dat geval alleen een badkamerinstallateur in voor het plaatsen van bijvoorbeeld badkamerverlichting, een nieuwe badkamerkast of een ander badkamermeubel. De specialist voert deze badkamerrenovatie in 1 dag uit en u geniet daardoor dezelfde avond nog van de vernieuwde ruimte!

badkamerrenovatie Asse

Grote badkamerrenovatie Asse

Bij een grote badkamerrenovatie neemt het verbouwen meer tijd in beslag. Hierbij laat u niet alleen het meubilair in de badkamer vervangen, maar ook het sanitair en de tegels. Kort gezegd is het grote verschil dat er bij een grote badkamerrenovatie ook breekwerk plaatsvindt. U kunt er daardoor zelfs voor kiezen om de ruimte een andere indeling te geven.

Als u het bad nooit gebruikt, vervang deze dan door een luxe inloopdouche zodat de kamer optisch een stuk groter is. Of gooi de indeling om zodat er juist plek is voor een luxe bad.

Werkwijze bij een badkamerrenovatie

De werkwijze is afhankelijk van de onderdelen die u laat renoveren. Wilt u alleen een nieuw ligbad of een nieuwe douche? Dan vervangt de badkamerspecialist alleen deze onderdelen. Een kleine badkamerrenovatie is vaak binnen 1 of een paar dagen afgerond.

Een grotere renovatie kost meer tijd, houd rekening met ongeveer 1 week. Een vakman verwijdert eerst de douche, het toilet en de tegels van de vloer en de wanden. Daarna betegelt hij de vloer en de wanden met de gloednieuwe badkamertegels. Ook installeert de vakman de douche, ligbad en dergelijke. Tot slot zorgt de specialist voor een perfecte afwerking, zodat alles er netjes uit ziet.

Wat kost een badkamerrenovatie?

De totaalprijs voor het verbouwen van uw badkamer in Asse is afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere de kosten voor de sanitaironderdelen zijn van invloed op de totaalprijs van het verbouwen. Voor een nieuw toilet moet u rekening houden met een gemiddelde prijs tussen de €450,- tot €900,- en voor een wastafel ligt de kostprijs tussen de €400,- tot €800,-.

Een douche begint bij €600,- tot wel €1.900,-. Voor een simpele douchecabine betaalt u minder dan voor een inloopdouche of een infradouche. De prijs wordt daarnaast bepaald door het materiaal en het merk dat u kiest. In de prijstabel vindt u meer gemiddelde prijzen. Vraag gratis offertes aan voor een precieze prijsindicatie.

Badkamer renoveren prijs 2024

Onderdeel Prijs van tot * Mogelijkheden
Kraan €150,- tot €450,-
Toilet €450,- tot €900,-
Wastafel €400,- tot €800,-
Douche €600,- tot €1.900,- – Inloopdouche
– Douchecabine
– Infradouche cabine
Vloer €800,- tot €1.800,- – Keramische tegels
– Natuurstenen
Ligbad €800,- tot €2.800,- – Zitbad
– Douchebad
– Standaard ligbad
– Whirlpool bad

*Let op: bovenstaande prijzen zijn een indicatie van de kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis offertes aan.

Factoren die de prijs van een renovatie beïnvloeden

De totaalprijs van een badkamerrenovatie is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst bepaalt de omvang van het renoveren de totaalprijs. Hoe meer u wilt vervangen en vernieuwen, des te hoger de kosten. Als u gaat renoveren inclusief breekwerk, dan is de totaalprijs een stuk hoger dan wanneer u alle badkamertegels laat zitten.

Daarnaast is de keuze voor de badkamermeubels ook een invloed. U kunt voor dure A-merken kiezen, maar het is ook mogelijk flink te besparen door juist voor goedkopere installaties te gaan. Tot slot is het tarief van de badkamerinstallateur zelf een invloed. Elke badkamerinstallateur bepaalt zelf zijn eigen uurtarief. Hierdoor kan de prijs per specialist enorm verschillen.

Op zoek naar een specialist voor het renoveren van uw badkamer?

Bespaar op de totaalprijs! Vergelijk gratis offertes en kies de beste vakman.

Start gratis offerteaanvraag

nieuwe badkamer Asse

Nieuwe badkamer Asse

Wilt u de badkamer volledig renoveren? Kies dan niet voor een simpele renovatie, maar laat een compleet nieuwe badkamer plaatsen. Hierbij wordt de gehele ruimte gestript en vervolgens weer opgebouwd: van badkamertegels tot douchecabine. Een nieuwe badkamer is ook de beste optie als u de ruimte wilt verplaatsen.

In oude woningen is de badkamer vaak beneden, achter de keuken. Wilt u deze liever boven hebben, dan heeft u ook een compleet nieuwe badkamer nodig. Uiteraard liggen de kosten van een complete badkamer hoger dan de prijzen van renoveren, maar u heeft wel volledige inspraak wat betreft de indeling. Benieuwd naar de trends in de badkamer wereld? U leest er hier meer over.

Plaatsen van badkamer: wat doet de vakman?

Komt de vernieuwde badkamer op dezelfde locatie als de oude? Dan is de eerste stap in de renovatie het slopen van de huidige sanitaire voorzieningen en tegels. Als de badkamer helemaal leeg is, legt de badkamerinstallateur alle leidingen om.

Vooraf is een duidelijk ontwerp gemaakt, waardoor de vakman uit Asse precies weet welke afvoer waar komt te zitten. Vaak freest hij deze in de muur, zodat ze niet zichtbaar zijn. De volgende stap in het proces is het betegelen van de ruimte. Als de vloer- en wandtegels gelegd zijn sluit hij alle installaties voor u aan. Vraag gratis offertes aan.

Wat kost een nieuwe badkamer?

U bent vast benieuwd naar de kostprijs voor een nieuwe badkamer. De totaalprijs is afhankelijk van een aantal zaken, zoals de grote van de badkamer en wat u graag wil laten plaatsen. De prijs voor een eenvoudige badkamer begint al vanaf €2.400,- en voor een uitgebreide badkamer moet u rekening houden met een vanafprijs van €6.800,-.

In de prijstabel staat meer informatie. Het is verstandig om van tevoren een badkamerontwerp te maken, zo heeft u al een beetje een idee hoe de ruimte eruit komt te zien. De vakman uit Asse verwijdert eerst de oude badkamer, plaatst dan gloednieuwe tegels en monteert het sanitair.

Nieuwe badkamer prijs 2024

Soort badkamer Prijs van tot * Bestaande uit:
Eenvoudige badkamer €2.400,- tot €5.500,- Toilet, douchecabine, wastafel met meubel, keramische tegels
Gemiddelde badkamer €3.800,- tot €5.600,- Toilet, inloopdouche, ligbad, 1 of 2 wastafels, extra badkamermeubel, natuursteen tegels
Uitgebreide badkamer €6.800,- tot €11.000,- Aangepaste indeling, toilet, dubbel wastafel, meerdere badkamermeubels, luxe ligbad, marmer tegels en vloerverwarming

**Let op: bovenstaande prijzen zijn een indicatie van de kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de kosten van een nieuwe badkamer?

Er zijn een aantal factoren die de kosten beïnvloeden. Zowel voor een nieuwe badkamer als voor een badkamerrenovatie. U heeft uiteraard te maken met materiaalkosten. Het merk, de kwaliteit en het materiaal zijn dan onder andere van invloed op de prijs. Wilt u de wand betegelen met badkamertegels?

De prijs voor natuursteen badkamertegels is hoger dan die voor tegels van keramiek. Daarnaast wordt de totaalprijs beïnvloed door de arbeidskosten en de grootte van de badkamer. Om exacte renovatieprijzen te krijgen is het verstandig om gratis prijsoffertes aan te vragen. Bovendien bespaart u zo tot wel 40% op de totaalprijs!

Nieuwe badkamer? Schakel een badkamerinstallateur uit Asse in!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de verbouwing!

Gratis offertes vergelijken

badkamer ontwerpen Asse

Badkamer ontwerpen Asse

Voor een badkamerrenovatie of het installeren van een nieuwe badkamer is het handig om een badkamerontwerp te laten maken. Niet alleen geeft het u een beter beeld hoe uw vernieuwde badkamerruimte eruit komt te zien, maar het is ook belangrijk om een praktische indeling te maken.

Schakel een badkamerspecialist uit Asse voor het ontwerpen. Een badkamerspecialist heeft hier veel ervaring mee en heeft tips en handige oplossingen voor u. Ook voor een kleine ruimte zijn er veel mogelijkheden, bijvoorbeeld ondiepe wastafels. Door het ontwerpen wordt alles in kaart gebracht, ook waar de huidige leidingen liggen en of er een waterleiding verplaatst moet worden.

Ontwerpen van een moderne badkamer

Steeds meer mensen laten hun badkamer moderniseren. De moderne stijl is enorm populair en is te herkennen aan de lichte kleuren. Vaak in combinatie met een donkere vloer of accentmuur. In een moderne badkamer horen ook moderne voorzieningen. Een hangend toilet is onmisbaar en ook de regendouche of stoomcabine voegt iets toe aan uw moderne badkamer. Vraag gratis offertes aan.

Klassieke badkamer laten ontwerpen

Als u in een klassieke woning woont, dan is het begrijpelijk dat u deze stijl wilt doortrekken in de badkamer. Een klassieke badkamer herkent u aan het warme kleurgebruik en sierlijke stijlelementen. Een klassieke badkamer heeft vaak een sierrand verwerkt in de badkamertegels en als u de ruimte heeft dan is een losstaand bad op pootjes een waar pronkstuk.

Kleine badkamer ontwerpen

Zelfs in een kleine badkamer zijn voldoende mogelijkheden, u moet ze alleen wel zien. Een badkamerspecialist uit Asse weet als geen ander hoe hij kleine ruimtes optimaal moet benutten. Zo is er voldoende bergruimte en lijkt de badkamer een stuk groter dan dat hij werkelijk is. Zelfs een bad is vaak mogelijk als u dit graag wil.

sanitair plaatsen

Nieuw sanitair plaatsen

De plaatsing en montage van nieuw sanitair is niet eenvoudig. Wanneer een ligbad of douche bijvoorbeeld niet op de juiste manier wordt gemonteerd kan er waterschade ontstaat. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Schakel daarom een badkamerspecialist uit Asse in.

De vakman monteert uw douche of ligbad vakkundig en weet precies waar hij op moet letten. Ook wanneer het nodig is om een waterleiding of –afvoer te verleggen. Een ligbad wordt vaak met behulp van gasbetonblokken en speciale sanitairkit geplaatst en voor het verleggen van een leiding gebruikt de vakman een pijpenbuiger en knelkoppelingen.

Douche of bad?

Weet u al of een douche of een ligbad wilt? Een bad geeft u veel comfort en een moment om even helemaal te ontspannen. Plaats een strak en wit bad of een klassiek ligbad op pootjes. Liever geen bad? Kies dan voor een ruime douche. Een inloopdouche geeft u veel gemak. U loopt zo de douche in en heeft veel ruimte. Of een infrarood douche voor meer ontspanning door de stralen van niet-schadelijke UV en infrarood.

Kunt u geen keuze maken?

Plaats dan zowel een bad als een douche. Wanneer er geen ruimte is voor beide opties, is het mogelijk om een bad-douchecombinatie te plaatsen. Hierbij doucht u in het ligbad. Vraag gratis offertes aan.

Lavabo

Voor een lavabo heeft u de keuze uit vele soorten, formaten en stijlen. Een dubbele wastafel geeft veel gebruiksgemak. Of kies juist voor een designmodel. Een lavabo wordt gemaakt van verschillende materialen zoals keramiek, natuursteen en metaal. Bepaal van tevoren of u een inbouwwastafel wilt met een bijpassend badkamermeubel.

Een andere optie is om te kiezen voor een waskom. Dit is vaak een kleinere lavabo en is trendy en zeer populair in Asse. Uiteraard is een losse wastafel ook een optie, deze wordt aan de muur geplaatst. Het mooiste is om de waterleidingen zoveel mogelijk weg te werken, zodat deze niet zichtbaar zijn.

Bespaar tot wel 40% op de kosten!

Vul het offerteformulier in om gratis offertes te ontvangen met scherpe prijzen.

Start gratis offerteaanvraag

Badkamermeubels Asse

Een mooie badkamermeubel maakt de ruimte helemaal af na een badkamerrenovatie. Wilt u veel ruimte hebben om handdoeken en andere spullen in op te bergen? Of heeft u voldoende aan één kast? Vaak kiest men voor een badkamerkast onder een wastafel. Voor meer opbergruimte is een hogere kast ook heel handig.

Let bij de aanschaf van een badkamermeubel of er genoeg ruimte voor is en of u eventuele deurtjes kunt openen. Bij weinig ruimte zijn er handige oplossingen zoals schuifdeuren of half-openkasten. Kasten worden van speciaal materiaal gemaakt die bestand zijn tegen de vochtige ruimte.

Badkamerkast

Wilt u voldoende bergruimte, kies dan voor een badkamerkast. Een badkamerkast biedt voldoende ruimte voor uw handdoeken, douchespullen en medicijnen zonder dat het rommelig oogt.

Is de ruimte beperkt, vraag een badkamerinstallateur dan om advies. Zo kunt u de badkamerkast bijvoorbeeld verwerken in de spiegel achter het badkamermeubel en is het mogelijk een badkamerkast boven het bad langs te plaatsen. Op deze manier voorkomt u dat de badkamerkast teveel waardevolle ruimte inneemt. Vraag gratis offertes aan.

Badkamer betegelen

Er zijn speciale badkamertegels voor vloeren voor wanden. Kies bijvoorbeeld voor keramische tegels of van natuursteen. Vloertegels zijn minder glad om uitglijden te voorkomen. Wandtegels zijn lichter, zodat ze niet te zwaar zijn om op de wand te bevestigen.

Voor het betegelen gebruikt de vakman speciale lijm en tegelkruisjes, zodat de afstand tussen elke tegel gelijk is. Soms wordt er ook gekozen om de tegels vast te zetten in cement. Door uw vloer opnieuw te betegelen is het ook mogelijk om te kiezen voor vloerverwarming. Het is belangrijk dat de wanden en de vloer op de juiste manier worden betegeld, anders kan er waterschade ontstaan.

Badkamer vloer betegelen: hoe gaat de vakman te werk?

Opties bij een badkamerverbouwing

Wilt u iets aan de badkamer veranderen, maar weet u niet goed wat? Bij een badkamerverbouwing zijn er verschillende opties. Als u toch bezig bent is het bijvoorbeeld verstandig om direct rekening te houden met de badkamerverlichting. Laat bijvoorbeeld spotverlichting inbouwen voor voldoende verlichting.

Daarnaast is de ventilatie belangrijk: ga eens na of de installatie van een ventilatiesysteem mogelijk is. Tot slot is het aan te raden om rekening te houden met het verwarmingssysteem: radiatoren of toch vloerverwarming?

1. Badkamerverlichting

Spotjes, een plafonnière of een wandlamp? Met badkamerverlichting zorgt u ervoor dat er voldoende licht is in uw badkamerruimte. Vaak heeft deze ruimte een klein raampje waar niet veel licht doorheen komt. Belangrijk dus om goede badkamerverlichting te hebben.

Spotjes boven de wastafel zijn zeer praktisch, hierdoor heeft u altijd genoeg licht. Ook wanneer het ’s ochtends nog donker is en u zich klaarmaakt voor de dag. Maak van uw badkamer een ontspannende ruimte door een dimmer te plaatsen op de badkamerverlichting. Dim het licht wanneer u even in bad gaat liggen.

2. Badkamerventilatie

De badkamer is een ruimte met een hoge luchtvochtigheid. Wanneer u een badkamerrenovatie laat uitvoeren is het handig om te kijken of u genoeg opties heeft om de ruimte te ventileren. Bij het douchen, in bad liggen en wassen komt er damp vrij. Bij een slechte ventilatie wordt de waterdamp niet afgevoerd. Het gevolg is dat de damp zich afzet tegen de wanden en meubels en onder andere schadelijke schimmel veroorzaakt.

Wanneer natuurlijke ventilatie niet voldoende is, is het daarom verstandig om een mechanische ventilatie aan te brengen. Met een mechanisch ventilatiesysteem regelt u zelf het ventileren. Vraag gratis offertes aan en ontvang advies op maat.

3. Radiator of toch vloerverwarming?

Wanneer u vloertegels laat plaatsen tijdens een badkamerrenovatie is het mogelijk om vloerverwarming aan te brengen. Nooit meer koude voeten ’s ochtends! Voordeel van vloerverwarming is dat u ruimte bespaart. In plaats van vloerverwarming heeft u tegenwoordig ook de keuze voor wandverwarming. Dit wordt helemaal weggewerkt in de wand achter de wandtegels.

Verwarming met radiatoren blijft zeer populair, ook in Asse. Vaak zien badkamerspecialisten dat er gekozen wordt voor een designradiator. Deze worden tegen de wand geplaatst, zien er mooi uit en u kunt er handdoeken op drogen. Met een radiator verwarmt u snel de badkamerruimte.

4. Badkamer verplaatsen, kan dat?

In sommige huizen zit de badkamer niet altijd op een logische plek. Het verplaatsen van badkamers behoort zeker tot de mogelijkheden. Maar als u de badkamer inderdaad wil verplaatsen, schakel dan de hulp van een ervaren badkamerinstallateur uit Asse in. Niet iedere plek is namelijk geschikt als ruimte voor de badkamer.

Wilt u bijvoorbeeld een ligbad plaatsen, dan moet de vloer sterk genoeg zijn om het gewicht van het bad én de inhoud te kunnen dragen. Ook moet het mogelijk zijn om de waterafvoer en -toevoer aan te leggen. Een badkamerinstallateur uit Asse kan u hierin adviseren.

badkamerinstallateur Asse

Merken

Wanneer u op zoek gaat naar nieuw sanitair merkt u snel dat er vele merken zijn. Hieruit moet u een keuze maken. Eén van de merken is Aqua Prestige. Dit merk staat bekend om de badkamers in landelijke stijl. Een welness-gevoel realiseert u met badkamers van Aqua Concept. Zij staan bekend om het hoge comfort. Dallmer levert uitstekende voorzieningen voor de waterafvoer. Kies bijvoorbeeld voor de Zintrix-lijn.

Het Belgische merk Detremmerie is gespecialiseerd in badkamermeubilair. Ze hebben vele soorten in het assortiment in allerlei kleuren en stijlen. U kunt de meubels helemaal naar uw eigen smaak inrichten. Dit zijn niet de enige merken waaruit u een keuze kunt maken.

Wat kan ik zelf doen?

Uiteraard kunt u een aantal dingen zelf doen bij een renovatie. Regel bijvoorbeeld de afvoer van het bouwmateriaal zelf of zet zelf de badkamermeubels in elkaar. Door zelf een ontwerp te maken bespaart u bovendien op de kosten voor het ontwerpen. Wilt u nog wel een ontwerp laten maken voor de badkamerrenovatie? Bedenk dan van tevoren wat u graag wilt, zodat de specialist snel aan de slag kan gaan.

Het renoveren van badkamers vereist veel vakkennis en ervaring. Een verkeerd aangesloten douche-afvoer kan veel waterschade veroorzaken met hoge herstelkosten. Een badkamerrenovatie verloopt bovendien een stuk sneller wanneer u specialisten inschakelt. Vraag gratis offertes aan.

Welke badkamer renovatiepremies zijn er?

Een renovatie is een flinke investering. Veel mensen vragen zich af of het mogelijk is om hiervoor een premie aan te vragen.

Wanneer uw woning ouder dan 30 jaar is, komt u in aanmerking voor de overkoepelende renovatiepremie van de Vlaamse overheid. Sinds 1 februari 2019 vervangt deze premie de Vlaamse renovatiepremie en de verbeteringspremie. De overkoepelende renovatiepremie kan wel oplopen tot 30% van de kosten.

Bent u ouder dan 65? Dan heeft u mogelijk ook recht op de Vlaamse aanpassingspremie. Als u de toegankelijkheid van de badkamer wilt verbeteren of extra technische hulpmiddelen wilt toevoegen, kunt u met deze premie tot 50% terugkrijgen.

Recent aangevraagde offertes

Tips bij een badkamerrenovatie

Laat u de badkamer verbouwen? Hieronder staan drie belangrijke tips met betrekking tot een renovatie in Asse.

  1. Bereid u goed voor: bedenk welke badkamermeubels u belangrijk vindt en wat achterwege kan blijven.
  2. Zoek een alternatieve badkamer voor de duur van de renovatie. U kunt tijdelijk geen gebruik maken van uw eigen douchecabine: misschien dat u bij een familielid, vriend of één van uw buren kunt douchen.
  3. Denk aan de toekomst: hoe lang blijft u in dit huis wonen. Wilt u hier oud worden? Zorg er dan voor dat de badkamer praktisch genoeg is dat u deze over 20 jaar niet opnieuw hoeft te verbouwen.

badkamer renoveren Asse

Voordelen badkamerspecialist Asse

Bent u van plan om uw badkamer te renoveren? Profiteer dan ook van de voordelen van het inschakelen van een specialist uit Asse. U bent verzekerd van uitstekende kwaliteit. Zo weet u zeker dat alles op de juiste manier wordt aangesloten. Zo heeft u later geen last van lekkages. De belangrijkste voordelen:
De badkamerrenovatie verloopt snel en soepel.
U bent verzekerd van deskundige hulp en hoogwaardige kwaliteit.
U hoeft niet speciaal gereedschap aan te schaffen.

Badkamer offertes vergelijken en besparen

Wilt u de badkamer van uw dromen realiseren? Met een badkamerrenovatie is dit mogelijk! Renoveer alleen uw bad of douche of kies ervoor om de gehele badkamer aan te pakken. Met een renovatie is er veel mogelijk. Plaats bijvoorbeeld een handige dubbele wastafel of een inloopdouche waar u alle ruimte heeft. Schakel een badkamerspecialist uit Asse in voor het renoveren.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt tot wel 5 gratis en vrijblijvende offertes met scherpe prijzen. Vergelijk de aanbiedingen op basis van prijs, aanbod en voorwaarden en kies eenvoudig de beste specialist. U bespaart zo tot wel 40% op de renovatie!

Gratis offertes ontvangen