ᐅ Badkamer Hamont-Achel? > Renovatie en nieuw [%%currentyear%%]

ᐅ Badkamer Hamont-Achel? > Renovatie en nieuw [%%currentyear%%]


Badkamer Hamont-Achel

De badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. Is deze niet naar uw wens of is deze hopeloos verouderd? Laat dan een badkamerrenovatie in Hamont-Achel uitvoeren! De badkamerspecialisten staan klaar voor uw renovatie of verbouwing en helpen u graag verder.

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer over de werkzaamheden die een badkamerinstallateur uitvoert. Ook krijgt u meer informatie over de mogelijkheden bij een renovatie en wat het verschil tussen verbouwen en renoveren is. U vindt verderop op deze pagina een indicatie van de prijzen en krijgt de mogelijkheid om de offertes van maximaal vijf specialisten te vergelijken.

Gratis offertes vergelijken

Voordelen van onze werkwijze

U krijgt inzicht in de prijzen van meerdere badkamerspecialisten in Hamont-Achel.
Kies zelf de badkamerinstallateur met het beste aanbod en bespaar tot 40%!
Deze offerteservice is gratis en helemaal vrijblijvend: u zit nergens aan vast.

badkamer plaatsen Hamont-Achel

Badkamerrenovatie Hamont-Achel

Een badkamerrenovatie is de meest voordelige manier om uw badkamer een compleet nieuw uiterlijk te geven. Wanneer we spreken van een renovatie, dan gaan we ervan uit dat er geen of minimaal breekwerk plaatsvindt. U kunt dus het toilet renoveren, een ligbad plaatsen of uw douchecabine vervangen door een luxe inloopdouche.

Renoveren wordt vaak gedaan als het sanitair verouderd of beschadigd is. U kunt natuurlijk ook al eerder een badkamerrenovatie uitvoeren, bijvoorbeeld als de badkamer helemaal niet uw smaak is. Hoeveel de renovatie kost, is uiteraard afhankelijk van de werkzaamheden die u laat uitvoeren. Vraag gratis offertes aan.

Een kleine badkamerrenovatie

Een renovatie kunnen we in twee categorieën onderscheiden: een kleine of een grote badkamerrenovatie. Bij een kleine badkamerrenovatie gaat het om kleine werkzaamheden zonder breekwerk. Hiermee kunt u zelfs met een klein budget de ruimte toch enorm opknappen.

Door uw oude douche te vervangen met een luxe douchecabine vergroot u het gebruiksgemak al enorm, zonder dat u een flinke investering doet. Een badkamerinstallateur voert een kleine badkamerrenovatie in 1 dag uit, zodat u geen overlast ervaart van de werkzaamheden.

badkamerrenovatie Hamont-Achel

Grote badkamerrenovatie Hamont-Achel

Een grote badkamerrenovatie duurt doorgaans iets langer. Hierbij gaat het om grotere veranderingen, zoals nieuwe badkamermeubels, badkamerverlichting en een nieuw ligbad of inloopdouche. Bij deze werkzaamheden vindt vaak zo weinig mogelijk breekwerk plaats.

Voor het inbouwen van spotverlichting is vaak een vals plafond nodig en als u uw ligbad weghaalt, dan zult u de vloer verder moeten betegelen. Is uw toilet en douche nog in orde maar zijn de tegels niet naar uw smaak? Laat de badkamerinstallateur de ruimte dan opnieuw betegelen.

Werkwijze bij een badkamerrenovatie

Eén van de grootste voordelen van een renovatie, is dat deze sneller en goedkoper uit te voeren is dan het plaatsen van een compleet nieuwe badkamer. De badkamerinstallateur verwijdert eerst alle oude installaties: denk aan de douche, een bad of het badkamermeubel.

In sommige gevallen moet u een deel van de vloer of muur laten betegelen. Het is verstandig als u hiervoor dezelfde badkamertegels gebruikt. Heeft u deze niet meer of kunt u ze niet vinden? Dan is het ook mogelijk om een gedeelte van de muurtegels te verwijderen en hier andere badkamertegels te plaatsen. Zo creëert u een mooie accentmuur. Daarna sluit hij direct de installaties aan zodat u er diezelfde dag alweer gebruik van kunt maken.

Wat kost een badkamerrenovatie?

De prijs van een badkamerrenovatie is volledig afhankelijk van de werkzaamheden die u laat uitvoeren. Zo heeft u zelf een grote invloed op de totaalprijs. Een nieuw badkamermeubel met wastafel is al verkrijgbaar vanaf €400,- tot €800,- en uw douche vervangt u, afhankelijk van het type, al vanaf €600,-!

Kiest u voor een luxe inloopdouche of zelfs infrarood douchecabine voor extra warmte, dan kunnen de prijzen verder oplopen tot gemiddeld €1.900,-. De prijzen van de verschillende badkameronderdelen lopen flink uiteen. Wilt u zoveel mogelijk besparen? Kies dan voor badkamermeubels met een lagere prijs.

Daarnaast is het vergelijken van offertes de ideale methode om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Vraag gratis offertes aan voor een precieze prijsindicatie.

Badkamer renoveren prijs 2024

Onderdeel Prijs van tot * Mogelijkheden
Kraan €150,- tot €450,-
Toilet €450,- tot €900,-
Wastafel €400,- tot €800,-
Douche €600,- tot €1.900,- – Inloopdouche
– Douchecabine
– Infradouche cabine
Vloer €800,- tot €1.800,- – Keramische tegels
– Natuurstenen
Ligbad €800,- tot €2.800,- – Zitbad
– Douchebad
– Standaard ligbad
– Whirlpool bad

*Let op: bovenstaande prijzen zijn een indicatie van de kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis offertes aan.

Factoren die de prijs van een renovatie beïnvloeden

Wist u dat elke badkamerinstallateur uit Hamont-Achel zijn eigen tarief hanteert? Hierdoor verschillen de arbeidskosten enorm per specialist. Door te kiezen voor de vakman met de scherpste prijs bent u verzekerd van een goedkope badkamerrenovatie!

Daarnaast is de prijs voor het renoveren uiteraard afhankelijk van de keuzes die u maakt. Laat u een whirlpool plaatsen of is een kleiner zitbad voldoende? Heeft u echt een infrarood douche nodig of heeft u meer aan een ruime inloopdouche? U heeft met al deze keuzes een grote invloed op de prijs. Bovendien geldt: des te meer u vervangt, des te hoger de totale prijs.

Badkamer renoveren? Bespaar tot wel 40% op de kosten!

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot wel 40% op de totaalprijs!

Start gratis offerteaanvraag

nieuwe badkamer plaatsen Hamont-Achel

Nieuwe badkamer Hamont-Achel

Er zijn verschillende motivaties om niet een renovatie uit te voeren, maar om een compleet nieuwe badkamer te plaatsen. Bijvoorbeeld als de ruimte totaal niet naar uw smaak is, u het liefst de indeling wilt veranderen of zelfs als u de badkamer wilt verplaatsen naar een andere kamer.

Een nieuwe badkamer plaatsen is een stuk kostbaarder dan een renovatie, maar u heeft het voordeel dat u de indeling compleet om kan gooien. Laat u de nieuwe badkamer ontwerpen door een badkamerspecialist dan weet u zeker dat alle ruimte optimaal benut wordt.

Plaatsen van badkamer: wat doet de vakman?

Laat u een compleet nieuwe badkamer plaatsen, dan is de eerste stap het verwijderen van de oude badkamer. De specialist uit Hamont-Achel verwijdert alle installaties en sloopt ook de badkamertegels van de wand en vloer. Hierbij gaat hij voorzichtig te werk zodat de ondergrond niet teveel beschadigd raakt.

De volgende stap is het verleggen van de leidingen. Deze werkt hij zoveel mogelijk weg in de muur zelf, zodat er gewoon badkamertegels overheen geplaatst kunnen worden. Het betegelen volgt daarna, eventueel egaliseert de vakman uit Hamont-Achel eerst het oppervlak zodat de tegels goed hechten. Tot slot sluit hij alle installaties weer voor u aan. Vraag gratis offertes aan.

Wat kost een nieuwe badkamer?

Een eenvoudige badkamer met simpele installaties laat u al plaatsen vanaf €2.400,- tot €5.500,-. Kiest u juist voor iets meer luxe dan loopt de prijs iets verder op. De prijzen van een gemiddelde badkamer starten rond de €3.800,- en lopen op tot gemiddeld €5.600,-.

Heeft u een groter budget, dan kunt u ook kiezen voor een luxe, uitgebreide badkamer. Hierbij verandert u de indeling, kiest u een luxe wandcloset en verhoogt u het gebruikersgenot door direct vloerverwarming te installeren. Bent u op zoek naar een badkamer?

Als u meerdere badkamerspecialisten uit Hamont-Achel met elkaar vergelijkt bent u verzekerd van de beste service tegen de laagste prijs.

Nieuwe badkamer prijs 2024

Soort badkamer Prijs van tot * Bestaande uit:
Eenvoudige badkamer €2.400,- tot €5.500,- Toilet, douchecabine, wastafel met meubel, keramische tegels
Gemiddelde badkamer €3.800,- tot €5.600,- Toilet, inloopdouche, ligbad, 1 of 2 wastafels, extra badkamermeubel, natuursteen tegels
Uitgebreide badkamer €6.800,- tot €11.000,- Aangepaste indeling, toilet, dubbel wastafel, meerdere badkamermeubels, luxe ligbad, marmer tegels en vloerverwarming

**Let op: bovenstaande prijzen zijn een indicatie van de kosten inclusief montage en btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis offertes aan.

Welke factoren beïnvloeden de kosten van een nieuwe badkamer?

Ook bij de aanschaf van een nieuwe badkamer zijn de prijzen grotendeels afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. Als u niet te veel wilt uitgeven, kies dan voor voordelige installaties en een simpel badkamermeubel.

U bespaart ook als u de indeling zoveel mogelijk gelijk houdt. Op die manier hoeft de badkamerspecialist uit Hamont-Achel namelijk niet alle leidingen te verleggen. Kiest u ervoor om de badkamer door een expert te laten ontwerpen? Houd er dan rekening mee dat hier ook kosten aan verbonden zitten. Is er maatwerk nodig dan ligt de totaalprijs ook een stuk hoger dan bij de keuze voor standaard voorzieningen.

Nieuwe badkamer? Vind een badkamerspecialist in Hamont-Achel!

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de verbouwing!

Gratis offertes vergelijken

badkamer ontwerpen in Hamont-Achel

Badkamer ontwerpen Hamont-Achel

Als u een nieuwe badkamer plaatst, dan is het mogelijk om een vakman in te schakelen voor het ontwerpen van de ruimte. Zeker als u kiest voor een andere indeling is een professioneel ontwerp onmisbaar.

De vakman uit Hamont-Achel denkt aan alle details: welke kant de badkamerkast naartoe opent, of er voldoende bergruimte is en dat de douchecabine gewoon geopend kan worden zonder tegen een schuine wand aan te stoten, bijvoorbeeld.

Bovendien benut de vakman uit Hamont-Achel alle ruimte optimaal en houdt hij rekening met de voorschriften omtrent het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (zie Vlaanderen.be).

Door de badkamer te laten ontwerpen bent u verzekerd van een praktische indeling met toch een erg mooi resultaat. Bij het ontwerpen houdt de vakman uiteraard rekening met uw persoonlijke voorkeuren met betrekking tot de stijl. Lees hier meer over de nieuwe trends in de badkamer.

Ontwerpen van een moderne badkamer

Moderne badkamers zien we in Hamont-Achel steeds vaker terug. De moderne badkamer herkent u aan de lichte kleuren en open ruimte. In plaats van een kleine douchecabine staat er een ruime inloopdouche, waardoor de ruimte optisch een stuk groter lijkt.

Bovendien wordt er in een moderne badkamer veel gebruik gemaakt van strakke lijnen: denk aan vierkante wastafels, een rechte douchewand en grote vierkante, strakke badkamertegels. Vraag gratis offertes aan.

Klassieke badkamer laten ontwerpen

Met het ontwerpen van een klassieke badkamer bent u verzekerd van een tijdloos resultaat dat jarenlang meegaat. De klassieke ruimte maakt goed gebruik van warme kleuren en materialen en sierlijke afwerkingen. Denk hierbij onder andere aan koperen of chromen kranen, tegels met een hoogglans afwerking.

Heeft u een grote badkamer?

Kijk dan eens of een ligbad op sierlijke poten een optie is. Dit zorgt voor de ultieme klassieke sfeer.

Kleine badkamer ontwerpen

Zelfs in kleine badkamers is er voldoende mogelijk. Een vakman is ervaren in het ontwerpen van kleine ruimtes, zodat alles praktisch ingedeeld is. Zo kunt u zelfs in een kleine badkamer genieten van een ruime inloopdouche en is zelfs een ligbad mogelijk.

Om ruimte te besparen kunt u bijvoorbeeld de badkamerkast volledig weglaten of om opbergruimte boven het bad te creëren.

nieuw sanitair plaatsen

Nieuw sanitair plaatsen

De keuze van het sanitair heeft een grote invloed op het gebruiksgemak van de badkamer. Dit geeft de badkamer een gevoel van luxe. Zo is het veel prettiger om onder een luxe regendouche uw dag te starten dan in een kleine douchecabine. Hieronder leest u meer over de vele mogelijkheden bij de keuze van het sanitair.

Douche of bad?

Of u een douche of ligbad in de badkamer wilt, is een hele persoonlijke keuze. Waar de één een bad nodig heeft om tot rust te komen, staat de ander veel liever vijf minuten onder de douche. Het grootste voordeel van een douche is het grote gemak. Daarnaast is het in gebruik een stuk goedkoper, omdat u gemiddeld de helft minder water verbruikt dan bij een badsessie.

Daarentegen is het voordeel van een bad dat dit voor veel mensen de ultieme ontspanning is na een lange werkweek. Met een praktische indeling is het vaak mogelijk om zowel een douche als bad te laten plaatsen. Wilt u graag beide maar past dit echt niet? Kijk dan eens of een bad-douche combinatie iets voor u is. Vraag gratis offertes aan en ontvang advies op maat!

Lavabo

Een lavabo is onmisbaar in elke badkamer. Deze gebruikt u om uw handen in te wassen, om uw tanden te poetsen en voor nog veel meer. Er zijn veel verschillende soorten wastafels of lavabo’s verkrijgbaar, zodat er altijd iets is dat past bij de stijl van uw badkamer in Hamont-Achel.

U komt vaak tegen dat de lavabo is verwerkt in het badkamermeubel, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een losstaande wastafel bovenop het badkamermeubel. De wastafels zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen. Voor een klassieke sfeer is een marmeren lavabo een erg geschikte keuze terwijl keramiek populair is bij de moderne badkamers in Hamont-Achel.

Nieuw sanitair plaatsen?

Vul het offerteformulier in om gratis offertes te ontvangen met scherpe prijzen.

Start gratis offerteaanvraag

Badkamermeubels Hamont-Achel

Wanneer men spreekt over het badkamermeubel, dan gaat het in de meeste gevallen over het kastje onder de wastafel. Badkamermeubels kunnen relatief klein zijn, maar het is ook ideale opbergruimte voor schoonmaakmiddelen, tandenborstels en eventueel zelfs handdoeken. Zo staan deze kleinigheden niet in het zicht, waardoor badkamers er veel overzichtelijker en strakker uitzien.

Wilt u een nieuw badkamermeubel, vraag uzelf dan vooraf af waar u deze voor wilt gebruiken. Wilt u graag een meubel met lades? Hierin zit veel bergruimte verwerkt. Gaat u liever voor een kastje, houd er dan rekening mee dat dit meubel minder geschikt is voor het opbergen van grotere spullen.

Badkamerkast

Is het badkamermeubel alleen niet voldoende om al uw handdoeken, zeep en andere spullen in op te bergen, laat dan ook een badkamerkast plaatsen. In de meeste badkamers is de badkamerkast in dezelfde stijl als het meubel, waardoor er eenheid ontstaat.

Heeft u liever een strakke indeling?

Kies voor een gesloten badkamerkast als u de ruimte het liefst zo strak mogelijk inricht. Het is ook mogelijk om een open badkamerkast te plaatsen. Hierin kunt u zelfs wat decoratie plaatsen voor een knusse uitstraling. Vraag gratis offertes aan.

Badkamer betegelen

Gaat u binnenkort renoveren, dan is de kans groot dat u de muren en vloer opnieuw laat betegelen. Bij het betegelen zijn de keuzes eindeloos: kiest u voor moderne keramische badkamertegels of wilt u liever natuursteen? Laat u de badkamer betegelen met tegels met lichte kleuren voor een moderne sfeer of toch juist warme tinten om de klassieke uitstraling te realiseren?

Let bij de keuze van de badkamertegels in ieder geval op de slipweerstand. Dit is zeker van belang in het geval van een ruime inloopdouche waarbij u op de badkamertegels zelf doucht. Met een hoge slipweerstand voorkomt u uitglijden.

Badkamer vloer betegelen: hoe gaat de vakman te werk?

Opties bij een badkamerverbouwing

Gaat u verbouwen of renoveren? Bij het verbouwen van badkamers zijn talloze mogelijkheden die bij renoveren niet direct mogelijk zijn. Zo kunt u er bij verbouwen voor kiezen om direct de badkamerverlichting en ventilatie aan te pakken.

Als u toch al bezig bent, is het ook mogelijk om direct vloerverwarming aan te leggen. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden bij het verbouwen van badkamers in Hamont-Achel.

1. Badkamerverlichting

Goede badkamerverlichting is erg belangrijk. Voor veel mensen is dit namelijk de ruimte waarin ze zich ’s ochtends klaarmaken, en dan is goed licht van belang. Bij badkamerverlichting is het belangrijk om rekening te houden met de IP-waarde. Badkamerverlichting komt natuurlijk in een vochtige ruimte te hangen.

De IP-waarde geeft aan in welke mate de badkamerverlichting is bestand tegen water, vocht of stof. Hoe hoger deze IP-waarde, des te beter de badkamerverlichting bestand is tegen vocht en stof. Badkamerverlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Steeds meer mensen kiezen bijvoorbeeld voor spotverlichting in de badkamer.

2. Badkamerventilatie

Ventilatie in de badkamer is enorm belangrijk om tal van vochtproblemen te voorkomen. Tijdens het douchen komt natuurlijk veel condens vrij en u wilt voorkomen dat dit schimmel veroorzaakt. Is er in uw badkamer een raam aanwezig, dan is het altijd verstandig om dit raam tijdens het douchen te openen.

Ook is het mogelijk om een ventilatiesysteem te installeren. Dit is ook een goede oplossing voor badkamers in Hamont-Achel waar geen raam aanwezig is. Een ventilatiesysteem zorgt voor een continue verversing van de frisse lucht en voert vocht af naar buiten. Dit wordt vaak tijdens het verbouwen geplaatst, omdat het in de meeste gevallen enig breekwerk vereist. Vraag gratis offertes aan en vind een geschikte badkamerspecialist.

3. Radiator of toch vloerverwarming?

Verwarmt u de badkamer op dit moment nog met een radiator? Het installeren van vloerverwarming kan dan heel waardevol zijn. Vloerverwarming zorgt namelijk voor een groter comfort, omdat het de ruimte gelijkmatig opwarmt. Bovendien stapt u vanuit de warme douche direct op de warme vloer. Dit is een stuk prettiger dan de koude tegelvloer. Een ander groot voordeel van vloerverwarming, is dat u geen radiator meer nodig heeft! Hierdoor bespaart u een hoop ruimte, waardoor er misschien toch voldoende plek is om een luxe ligbad te installeren.

Wilt u liever geen vloerverwarming maar ook geen standaard radiator meer? Kijk dan eens naar verschillende designradiatoren. Deze kunt u aan de wand hangen om ruimte te besparen.

4. Badkamer verplaatsen, kan dat?

Het komt in oudere woningen in Hamont-Achel nog geregeld voor dat de badkamer zich op de begane grond bevindt. Voor veel mensen is dit enorm onpraktisch en zij vragen zich daarom af of het mogelijk is om de badkamer te verplaatsen. Goed nieuws: dit is zeker een optie!

Het is wel een flinke verbouwing die aardig wat tijd in beslag neemt. Allereerst controleert de badkamerinstallateur of de gewenste ruimte geschikt is als badkamer. Zo moet de vloer bijvoorbeeld sterk genoeg zijn om het gewicht te kunnen dragen.

Wilt u de badkamer verplaatsen, dan is het dus extra belangrijk om professionele hulp in te schakelen. Dit is niet een klus die u zelf gemakkelijk uitvoert.

badkamerinstallateur inschakelen Hamont-Achel

Merken

Wie gaat renoveren heeft de keuze uit veel verschillende badkamer en sanitair merken. Deze merken produceren kwalitatieve sanitaire installaties, badkamertegels en -meubels waarmee u uw badkamer de gewenste uitstraling geeft. In Hamont-Achel is Hansgrohe een populair merk. Hansgrohe levert kranen en douches en streeft naar innovatie. Zo heeft dit merk onder andere de handdouche en regendouche bedacht.

Bent u op zoek naar een luxe merk, dan is Villeroy & Boch een uitstekende keuze. Dit merk levert al sinds 1748 duurzame oplossingen voor uw badkamer. U kunt bij Villeroy & Boch terecht voor onder andere keramische wastafels, badkamermeubels en douchebakken.

Wat kan ik zelf doen?

Renoveren kunt u het beste uitbesteden aan een vakman. Maar er zijn eventueel klussen die u zelf kunt uitvoeren, misschien om zo te besparen op de kosten of omdat u het een leuke uitdaging vindt. Zo kunt u zelf de ruimte zoveel mogelijk voorbereiden op het verbouwen. Verwijder zelf alle oude installaties zodat de vakman alleen nog de installaties hoeft aan te sluiten.

Zorg er wel voor dat u de watertoevoer dichtdraait, zodat u lekkages voorkomt. Gaat u verbouwen? Dan kunt u eventueel zelf de tegels van de muren en vloer afhalen. Doe dit wel zorgvuldig, zodat de ondergrond niet beschadigd raakt.

Welke badkamer renovatiepremies zijn er?

Een renovatie is een flinke investering. Veel mensen vragen zich af of het mogelijk is om hiervoor een premie aan te vragen.

Wanneer uw woning ouder dan 30 jaar is, komt u in aanmerking voor de overkoepelende renovatiepremie van de Vlaamse overheid. Sinds 1 februari 2019 vervangt deze premie de Vlaamse renovatiepremie en de verbeteringspremie. De overkoepelende renovatiepremie kan wel oplopen tot 30% van de kosten.

Bent u ouder dan 65? Dan heeft u mogelijk ook recht op de Vlaamse aanpassingspremie. Als u de toegankelijkheid van de badkamer wilt verbeteren of extra technische hulpmiddelen wilt toevoegen, kunt u met deze premie tot 50% terugkrijgen. Vraag gratis offertes aan voor advies op maat.

Recent aangevraagde offertes

Kleine badkamerrenovatie (vervangen sanitair) - Limburg
Badkamer opnieuw betegelen - Hasselt
Badkamer laten ontwerpen (moderne stijl) - Genk
Plaatsen van volledig nieuwe badkamer - Beringen
Douchecabine verwijderen en inloopdouche plaatsen - Sint-Truiden
Nieuwe badkamermeubels laten plaatsen - Maasmechelen
Badkamer verplaatsen - Lommel
Grote badkamerrenovatie, inclusief leidingen verleggen - Heusden-zolder
Ventilatiesysteem aanbrengen in badkamer - Bilzen

Tips bij een badkamerrenovatie

Staat er een renovatie op het programma? Met onderstaande tips weet u zeker dat u het maximale haalt uit uw renovatie!

  1. Zoek vooraf een alternatieve badkamer waar u kunt douchen tijdens de renovatie.
  2. Houd rekening met de duurzaamheid van de badkamer: is deze indeling nog steeds praktisch over tien of zelfs twintig jaar?
  3. Wilt u uw woning in de toekomst verkopen, kies dan voor een tijdloze stijl die veel mensen aanspreekt. U vindt een knalrode of pimpelpaarse badkamer misschien leuk, maar dit maakt een eventuele verkoop wel een stuk lastiger.

badkamer renoveren Hamont-Achel

Voordelen badkamerspecialist Hamont-Achel

Als u een renovatie uitvoert, dan is de hulp van een badkamerinstallateur uit Hamont-Achel enorm waardevol. Hij geeft u persoonlijk advies en helpt met het ontwerp en de indeling, zodat u verzekerd bent van een praktische en stijlvolle badkamer. Daarnaast bespaart u uzelf een hoop waardevolle tijd en frustraties en, ook niet onbelangrijk, weet u dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw douche of badkamer!
De renovatie is zo snel mogelijk uitgevoerd.
U bent verzekerd van het beste resultaat.
De badkamerspecialist houdt bij het ontwerpen rekening met uw wensen.
U bent verzekerd van een praktische en stijlvolle indeling.

Badkamer offertes vergelijken en besparen

Ook besparen op de badkamerrenovatie? Bespaar tot wel 40% door het vergelijken van offertes! Vergelijk de prijzen en kies dan voor de vakman met het beste aanbod!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt zo snel mogelijk tot 5 offertes van experts uit uw eigen regio. Vervolgens kunt u in alle rust de beste vakman uitkiezen!

Gratis offertes ontvangen